lustrumfeest
  • Nederlands
  • English

Line-up (programmering)

Dyro

Nederlandse breakout Dyro behoort inmiddels tot de top van de internationale dancescene. In 2013 debuteerde hij op # 30 in de DJ Mag Top 100, en werd hij de jongste ‘hoogste nieuwe binnenkomer’ die ooit in de DJ poll verscheen. Eerder getipt door de likes van wereld # 1 DJ Hardwell en Laidback Luke als hun ‘Breakthrough Artist of 2012’, heeft de 21-jarige ster die belofte waargemaakt. Hij heeft zijn naam gevestigd et baanbrekende releases zoals zijn plaat met Hardwell Never Say Goodbye en optredens op onder andere het Tomorrowland en tijdens de Miami Music Week. 

Dyro​​​

Julian Jordan

Julian Jordan maakt deel uit van de nieuwe generatie Nederlandse DJ’s. Op 16-jarige leeftijd brak hij door met zijn hit Rock Steady. Hij wordt gesteund door de grote namen in de dancewereld; zo maakte hij al een plaat met Sander van Doorn, draaide hij met Afrojack en werkt veel samen met zijn grote vriend Martin Garrix. Zijn nieuwe track Up In This! is een verpletterende electro hit die jouw volle aandacht verdient! Deze 18-jarige boy reist ondertussen de hele wereld over en komt speciaal voor jullie op 15 mei naar de mooiste studentenstad van Nederland. 

Julian Jordan​​​

FeestDJRuud

FeestDJRuud is werkelijk de enige in zijn soort, met een arsenaal aan partytricks tovert hij elk feestje meteen om tot een wervelwind van gekkigheid. Zijn hit Gas op die lollie zet elk feestje op z’n kop en Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! is natuurlijk niet meer weg te denken uit de partyscene. De mashup tussen fout en goud in combinatie met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, polonaises en confettikanonnen laat je van het leven genieten en glimlachen van begin tot eind!

FeestDJRuud​​

Myster¿a Acts

Niets is wat het lijkt op dit nu al onvergetelijke feest. Binnen is buiten, buiten is binnen. Klein is groot en groot is klein. Laat je betoveren door mysterieuze acts, geniet groots en ontdek wat deze avond te bieden heeft!

Myster¿a Acts​​

AMF Jazzband

Het collectief van de Academy of Saint Martini in the Fields verwelkomt u MartiniPlaza, waar deze avond de blijde noten der Dixieland Jazz rondgalmen.  Deze swingende band gevormd door Groningse studenten van Vindicat atque Polit gaat ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan! Kortom een goede start van de avond om in de feeststemming te komen.

De AMF Jazzband is na 32 jaar niet meer weg te denken uit het bruisende, Groningse studentenleven! C’est une belle histoire ...

AMF Jazzband

Stageband met Izaline Calister

De Stageband is een 18 koppige professionele bigband uit Groningen onder leiding van Steven Sluiter. Tijdens dit strakke optreden zullen zowel moderne nummers als bigbandklassiekers voorbij komen waarop natuurlijk gedanst mag worden. De Stageband treedt op met zangeres Izaline Calister. Zij studeerde aan de RUG en aan het Prins Claus Conservatorium en heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Zo won ze in 2009 een Edison, trad ze in 2013 op voor de Koning en Koningin en reist ze de hele wereld over voor concerten.

Stageband en Izaline Calister

Groove Department

Een naam die natuurlijk niet mag ontbreken in deze line-up! Al een aantal jaar is Groove Department vaste gast tijdens de Night of the Songs van de KEI-week, hebben zij op verschillende feesten in Groningen gespeeld en gaan nu ook dit gala van het podium knallen. Met een groovy ritme en strakke blazerssectie kun je al niet stil blijven staan en gaan de voetjes zonder moeite van de vloer. Wanneer de zangeres op het podium verschijnt en begint te zingen weet je het zeker: it's time for some funky stuff baby! 

Groove Department

90's NOW!

2 Unlimited, Charly Lownoise & Mental Theo, Baywatch, Backstreet Boys. Het is maar een greep uit de cultklappers van de jaren negentig die vertegenwoordigd zijn tijdens de nostalgische dansavond van 90′s NOW! Met de DJ’s van 90’s NOW! gaat het dak er gegarandeerd af. Dance, rock, pop, hiphop, reggae, R&B – alle stijlen uit de 90′s komen voorbij. 

90's NOW!​​

Revero

Revero is een van Nederlands nieuwste talenten! Deze DJ uit Meppel staat bekend om zijn energieke en opzwepende beats & sounds. Door support van Laidback Luke ontwikkelde Revero zijn producing en DJ skills in een rap tempo. Dit bleef niet onopgemerkt! Zo kreeg hij de kans om een remix te maken van Tiesto, Quintino & Alvaro – United (Ultra Music Festival Anthem) en draait hij dit jaar voor de tweede keer tijdens de Miami Music Week!

Revero​​​

Girls Love DJs

Girls Love DJs is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de partyscene. Deze schitterende, afwisselende act heeft al jaren voor internationaal publiek gestaan en zet gegarandeerd een mindblowing set neer die zelfs de meest ervaren partycrowds laat smeken om meer. De Girls Love DJs act is een geoliede samenwerking van twee beruchte helden uit het nachtleven: Rob Zwart & Ron Simpson. Zij stonden de afgelopen tijd onder andere op Amsterdam Open Air, het Amsterdam Dance Event en Mysteryland.

Girls Love DJs​​​​

E-nexxion

Deze DJ laat al enige tijd van zich horen in de Nederlandse clubscene. Zo draaide hij o.a. op de mainstage bij Neonsplash, Koninginnenacht in Groningen en draait hij regelmatig in de &Zo. E-nexxion vult de zaal met zijn opzwepende melodieën en beats in de stijlen House, Progressive en Electro. Hij gaat ervoor zorgen dat we de avond knallend afsluiten!  

E-nexxion​​​​​

Mogambo

Een groovy energieke swingende latinband uit Groningen. Mogambo Latinband speelt zonder pardon de zomer recht de harten van het publiek in. Zon, salsa, rumba, pasion, bolero, merengue, samba; fiesta.. De muzikale grenzen van de Caribbean, Zuid Amerika en Spanje worden weggevaagd, met veel plezier beleefd en opnieuw uitgevonden. Met Mogambo Latinband wordt het zelfs voor degenen die helemaal niks met salsa hebben genieten op de dansvloer. De lekkere groovy latino-ritmes in combinatie met de opzwepende solo’s van de gitarist werken zeer aanstekelijk waardoor iedereen zin krijgt om te bewegen. Ze hebben beloofd dat ze ertegenaan gaan en het feest compleet zullen maken. Loquísimo!

Mogambo Latinband​​​​​​

DJ Ray Koocks

DJ Ray Koocks is een Groningse dj die staat voor een gezonde dosis rock-'n-roll. Heen en weer slingerend tussen toen en nu, maar altijd met het venijn waar het stoom vanaf komt. Zonder rock-'n-roll geen leven, dat is de filosofie van DJ Ray Koocks. Het moet stomen daar in de bovenkamers en daar is rock (-'n-roll) voor uitgevonden. Rock (-'n-roll) is inmiddels in meerdere gedaantes op aarde en DJ Ray Koocks heeft dat weten te vangen en gooit dat moeiteloos de wereld in. 

DJ Ray Koocks​​​​​​​