lustrumfeest
 • Nederlands
 • English

FAQ - veelgestelde vragen

 1. Ik wil samen met een vriend/vriendin zitten die aan een andere faculteit heeft gestudeerd. Kan dit?
  Ja, u kunt bij uw vriend/vriendin zitten. Het is wel van belang dat u het polsbandje ophaalt van de faculteit waarvoor u zich hebt opgegeven, maar u kiest dan gewoon 1 faculteit en daar kunt u dan beide plaatsnemen.
   
 2. Ik heb verschillende studies gedaan, waar moet ik mij voor aanmelden?
  U kunt u opgeven voor de studie waarbij u het liefst wil zitten tijdens de lunch. De tafels worden namelijk ingedeeld op faculteit.
   
 3. Ik wil samen met iemand uit mijn eigen jaargang zitten.
  Dit kan, tijdens de opening (10.00-12.00) op het Broerplein kunt u uw jaargenoten/oud-studievrienden ontmoeten waarmee u samen een plek kunt zoeken aan de tafels van uw faculteit.
   
 4. Waar zit ik?
  Dit is aangegeven op de plattegrond die u tijdens de opening (10.00 uur, Broerplein) ontvangt.
   
 5. Wat is er allemaal te doen op de dag zelf?
  Dit kunt u lezen op www.rug400.nl/alumniweekend. Het staat tevens in het programmaboekje dat u bij de opening op het Broerplein ontvangt.
   
 6. Ik heb een bepaalde studie gedaan met verschillende afstudeerrichtingen dan mijn vriend/vriendin. Kan ik daarbij zitten?
  Ja, de tafels worden tijdens de lunch ingedeeld per faculteit. De verschillende afstudeerrichtingen zijn daarbij niet van belang.
   
 7. Ik kan niet op tijd (10.00) aanwezig zijn.
  Bij de opening die om 10 uur begint, kunt u tot 12.30 uur uw polsbandje ophalen in ruil voor uw ticket. Het is van belang dat u uw polsbandje draagt tijdens de lunch. Mocht u 12.30 ook niet redden, mail ons dan op alumnidag@rug.nl.
   
 8. Ik heb een allergie, waar kan ik dit aangeven?
  U kunt dit melden aan één van de vrijwilligers die rondlopen in het gebied van uw tafel. Zij zullen met u gaan zoeken naar een oplossing.
   
 9. Ik heb nog geen kaarten voor de lunch. Kan ik die nog ergens krijgen?
  Voor de lunch zijn helaas geen kaarten meer verkrijgbaar, maar laat dit u er alstublieft niet van weerhouden naar Groningen te komen. Er valt zaterdag nog zoveel meer te beleven! Als alternatief voor de Alumnilunch zou u naar één van de Groningse eetcafés kunnen gaan die het goede doel van de RUG steunen door een Gift for Infinity-lunch aan te bieden. Wij voorzien u zaterdagochtend graag van informatie over deze eetcafés en lunches. Komt u hiervoor tijdens de ontvangst even langs bij het informatiepunt op het Broerplein. Meer informatie over het goede doel – de Gift for Infinity – leest u hier.